Português
My List - 0
Help
Home
General Catalogue
Digitised Collections
Basic
Combined
Advanced
Browse
Search History
Search by:
Keyword(s)
Title keyword(s)
Serial title keyword(s)
Author keyword(s)
Publisher keyword(s)
Subject keyword(s)
Call number
Browse titles
Browse serial titles
Browse authors
Browse subjects
Browse UDC
ISBN
ISSN
Refine Search
This author(s) on 'Google books'
École Nationale Supérieure des Beaux-Arts (Paris, França)
Silva, Luís Cristino da, 1896-1976
This author(s) on 'Google scholar'
École Nationale Supérieure des Beaux-Arts (Paris, França)
Silva, Luís Cristino da, 1896-1976
Les concours d'architecture de l'anné scolaire 1911-1912 [ Material gráfico ] / École Nationale des Beaux-Arts
AUTHOR(S):
École Nationale Supérieure des Beaux-Arts -- (Paris, França)
Silva, Luís Cristino da, 1896-1976
PUBLICATION:
Paris : A. Vincent, 1911-1912
PHYS.DESCRIP.:
5 estampas : il. ; várias dimensões
CONTAINS:
LCSM 216.1: Pl. 19 "Un Théatre", por M. Ansaloni
LCSM 216.2: Pl. 25 "Un Théatre", por M. Monnard
LCSM 216.3: Pl. 27 "Un Théatre", por Chevalier Pierre
LCSM 216.4: Pl. 202 "Restitution Campanile de Champigny-sur-Veude", por M. Grapin
LCSM 216.5: Pl. 112-113 "Le batiment des laboratoires d'une école nationale d'agriculture", por M. Grapin
NOTES:
LCSM 216.1-3 : No verso ms.: "LChristino"
Estampas soltas
SUBJECTS:
Ansaloni
Monnard
Pierre, Chevalier
Estudantes de Arquitectura -- Trabalhos escolares -- Paris (França) -- Séc. 20
UDC:
72 (44)"1911-1912" (079)
CALL NUMBER(S):
LCSM 216.1-216.5
MARC Display
Export ISO 2709
Copy/Holding information
Call
Vol.
Access
Status
Notes
LCSM 216.1
0
Access restricted
In stack
Obra de acesso reservado. Sujeito a autorização.
LCSM 216.2
0
Access restricted
In stack
Obra de acesso reservado. Sujeito a autorização.
LCSM 216.3
0
Access restricted
In stack
Obra de acesso reservado. Sujeito a autorização.
LCSM 216.4
0
Access restricted
In stack
Obra de acesso reservado. Sujeito a autorização.
LCSM 216.5
0
Access restricted
In stack
Obra de acesso reservado. Sujeito a autorização.
For additional information
contact
[email protected]