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Capa e sumário da publicação (649 KB)
This author(s) on 'Google books'
Museum of Fine Arts (Houston, Estados Unidos)
Estados Unidos. National Gallery of Art. Center for Advanced Study in the Visual Arts (Washington D. C.)
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Museum of Fine Arts (Houston, Estados Unidos)
Estados Unidos. National Gallery of Art. Center for Advanced Study in the Visual Arts (Washington D. C.)
Elegance and refinement : the still-life paintings of Willem Van Aelst / Tanya Paul... [et al.]
0847838218
Elegance and refinement : the still-life paintings of Willem Van Aelst / Tanya Paul... [et al.]
239709
AUTHOR(S):
Museum of Fine Arts (Houston, Estados Unidos)
Estados Unidos. National Gallery of Art. Center for Advanced Study in the Visual Arts (Washington D. C.)
PUBLICATION:
New York : Skira Rizzoli, 2012
PHYS.DESCRIP.:
183 p. : il. color. ; 28 cm
NOTES:
. - Obra publicada por ocasião da exposição patente no The Museum of Fine Arts, em Houston (Estados Unidos), de 11 de Mar. a 28 de Mai. de 2012 e na National Gallery of Art, em Washington (Estados Unidos), de 24 de Jun. a 14 de Out. de 2012
Contém referências bibliográficas
ISBN:
978-0-8478-3821-9
SUBJECTS:
Aelst
,
Willem
van
,
ca
1627-ca
1683
--
Crítica
e
interpretação
Elegance and refinement : the still-life paintings of
Willem
Van
Aelst
--
Exposições
--
Houston (Estados Unidos)
--
Washington (Estados Unidos)
--
2012
--
[Catálogos]
Pintura
--
Holanda
--
Séc. 17
Pintura
--
Temática
--
Flores
Pintura
--
Temática
--
Natureza morta
UDC:
75 Aelst, Willem van
75(492)"16"
061.4(73)"2012"
CALL NUMBER(S):
P 16619
MARC Display
Export ISO 2709
Copy/Holding information
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Vol.
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Status
P 16619
0
Monographs
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